PR на "твояЗАвинаги!" - Радост Пенева, email: radost.peneva@gmail.com, телефон: 0878215955

понеделник, 4 януари 2010 г.

За блога "твояЗАвинаги!"

“твояЗАвинаги!” е името на нов театрален проект, чийто текст е създаден по новелата „Мрежата” от Мария Станкова. Проектът стартира на 05. 01. 2010г. Под „стартира” имам предвид, че започва репетиционен процес и следва премиера на 05. 03. 2010г. Целта на този блог е да „документирам” един цял репетиционен процес. Всеки ден в 23 часа ще описвам какво се е случило на репетициите, в какво сме успели, в какво сме сбъркали, накъде продължаваме, какво ще опитаме на следващата репетиция и така... до финала. Всеки „пост” ще наименувам с дните, които остават до премиерата и към него ще прикрепям снимки от състоялата се репетиция. Надявам се, че по този начин ще успея да създам пълна картина на „раждането” на един спектакъл и да му намеря дом - сцена, на която да проходи.

5 коментара:

  1. Има много блогове, които са ми интересни. За този обаче с чиста съвест мога да кажа, че се очертава да бъде и полезен. Поне за такива балахурници като мене, де - и във вида, в който го заявяваш при старта. Което ми напомня, че вече е 05.03 и следва да ви кажа само едно: "На добър час!"
    Чакам(е) март.
    Пиши!
    Ели

    ОтговорИзтриване
  2. Часовникът ви е повреден, мадам. Все пак е пети, аз специално чаках да мине полунощ. Тц тц тц.
    А, да - при нужда обяснявам що е то "балахурник" в моя речник, да не излезе, че раздавам обиди. :) :) :)
    Поздрав най-сърдечен...

    ОтговорИзтриване
  3. Vesi, straxotna ideq! pozdravqvam i gospo*a Stankova! az sama se ulavqm vse po-4esto pred PC-to i, priznavam si, tova savsem ne me radva:( mnogo uspex vi *elaq! 6te 4eta vsqka ve4er! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Hajde priqteli USPEH !
    mnogo interesno zvuchi vsichko...zaribeni sme , kray ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Наистина е повреден часовника. Всъщност просто не съм посочила държавата. Почвам да търся в настройките.

    ОтговорИзтриване