PR на "твояЗАвинаги!" - Радост Пенева, email: radost.peneva@gmail.com, телефон: 0878215955

сряда, 6 януари 2010 г.

58 дни до премиерата

Днес репетицията беше кратка. 2 часа. Толкоз. Персонажите започват да се уплътняват. Говорим много за мотивите, които ги движат, желанията им, страховете им. Мария твърди, че страхът от смъртта е изворът на всички фобии. Сигурно е така. Търсим свръхзадачата на представлението. Аз мисля, че нашата свръхзадача е израждането на общуването, не може да е самотата, защото тя е темата, върху която се гради цялото представление. Следователно, ако си представим, че спектакълът е една пирамида, то основата й е самотата, върхът – изроденото общуване, а плътта й – страховете и бягствата на персонажите от самотата. Лутане в една и съща посока. Утре няма да репетираме, защото с Мария ще пишем. Или по-скоро тя ще пише, а аз ще мрънкам. Нищо. Тя ми е свикнала.
До петък.
P.S. Петък ще ви дам повече информация за всеки един от персонажите, за да мога да пиша по-конкретно. Но сега ще ви кажа имената и актьорите:
Звярът – Румен Гаваназов, Красавицата – Вяра Коларова, Малката – Мая Бежанска, Ленчето – Мила Коларова, Жената с остриганата коса – Мариета Петрова, Мъжът – DJ Paul.

Няма коментари:

Публикуване на коментар